Klazien van Vliet

Gefascineerd door wat de mens beweegt, is mijn focus mensen helpen voortdurend hun potentieel te realiseren. Een impact maken in hun persoonlijke en zakelijke leven. Mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid vertaalt zich naar een oprechte interesse in mensen en hun verhalen.

Ik heb een MA in Sociale- en Organisatiepsychologie en heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven in HR opgebouwd in de Consumer Goods en Financiële Dienstverlening sectoren. In die tijd heb ik gewerkt in expertise gebieden als training & opleiding, leadership development, teamontwikkeling en talent development.

Mijn professionele focus op coaching hangt nauw samen met mijn persoonlijke achtergrond. Als kind verhuisde ik gemiddeld iedere drie jaar en heb ik in Nederland en het buitenland gewoond. Als werkende professional heb ik vervolgens in Nederland, Engeland (London) en Amerika (New York) gewoond en gewerkt. Deze ervaringen met verandering van jongs-af-aan, gecombineerd met een sterke interesse in waarom mensen zijn zoals ze zijn, hebben mij gevormd tot wie ik vandaag ben. Voortbouwend op het thema van verandering in mijn persoonlijke en werkende leven, pas ik nu deze ervaringen toe in mijn coachingsaanpak. Als coach gebruik ik mijn sterke communicatievaardigheden en ben ik gedreven om het verschil te maken in alles dat ik doe.

Mijn coaching stijl kenmerkt zich door analytisch denken met een praktische grondslag. Het resultaatgerichte werken verzekert de klant van het boeken van voortgang.
Ik coach in het Nederlands en in het Engels.

Opleiding en Cursussen

Graduate Certificate Organizational & Executive Coaching, New York University, NY
MA Sociale- en Organisatiepsychologie, Universiteit Leiden, Nederland
OPP – Combined Psychometrics (MBTI, Thomas-Kilmann, Firo-B), gecertificeerd
Management Drives – Management Drives
Lid International Coach Federation (ICF)